Despre

Fotor031790221

 Salut. Sunt Hanelore, iar ‘pleziruri‘ este despre pasiunea mea pentru prăjituri și prăjiturit. O să găsești pe blog ce prăjituri am făcut eu și cum le-am făcut.

Nu sunt de profesie cofetar, sunt economist. Între timp am absolvit și un curs de cofetar-patiser, o experiență foarte plăcută pentru mine, dar nu suficientă ca să mă pot numi cofetar. Eu cred că, pe lângă pasiune, e nevoie de foarte multă muncă, de un bagaj de cunoștințe destul de mare și, mai ales, de multă, multă practică pentru a accede la „titlul” de cofetar. Pasiunea o am, bagajul de cunoștințe încerc să-l îmbogățesc în fiecare zi cu ajutorul cărților pe care mi le-am cumpărat și al prietenului google, iar practica o fac mai mult în weekend, când reușesc să-mi fac timp pentru plezirurile mele.

La scris nu mă prea pricep, de aceea nu o să te plictisesc cu povești în articolele mele. O să intru cât pot de direct în subiect.

Nici fotografiile nu sunt întotdeauna cele mai reușite. Le fac cu telefonul, dar mă străduiesc să fie sugestive pentru ce am vrut să spun în text și să te ajute.

Îți mai spun doar că eu sunt foarte mândră de blogul meu, pe care l-am făcut singură de la zero, neavând nici cele mai mici cunoștințe despre web design. Sper să-ți placă și, mai ales, să-ți fie de folos.

Spor la prăjiturit! 🙂

Hanelore, 1 ianuarie 2015

 

 

Copyright © Hanelore Gavra

Toate textele si imaginile de pe acest site sunt proprietatea autorului Hanelore Gavra. Publicarea lor integrala sau partiala este posibila doar cu acordul autorului. Toate drepturile rezervate, conform Legii nr.18/1996 privind drepturile de autor.

 

 

 

 

 

 

 

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

16 thoughts on “Despre

  1. felicitări pentru pasiune, întai, pentru perseverență, pentru profesionalism, pentru că te perfecționezi în ceea ce îți place. sunt pasionată de prăjituri, iar ce am găsit aici m-a fascinat… ești o … 🙂 dulce… ca plezirurile tale… 🙂

  2. Liebe Hanelore,
    ich muss mich unbedingt mal genauer bei Dir umschauen. Die Torten sehen sehr verführerisch aus und die Rezepte sind bestimmt auch ohne Übersetzer verständlich. Eva ist da ja sehr kreativ.
    Liebe Grüße Herr H.

  3. Am rasfoit blogul tau si m-a convins sa intru si maine si poimaine si de cate ori am nevoie sa ma inspir si sa invat ceva nou! Felicitari si multumesc pentru ca imparti din pasiunea si priceperea ta!

    • Multumesc pentru cuvintele frumoase. Tot ce se găsește aici e încărcat de pasiune. Este darul meu pentru toti cei care vor sa-l primeasca. Ma bucur tare mult atunci când aflu ca este bine primit.
      Te mai aștept și iti doresc succes!

  4. Superb blog ! Si eu sunt pasionata de prajiturit si crede-ma ca am vizitat multe bloguri culinare, dar al tau mi-a placut in mod deosebit. Combinatiile de arome, gusturi si culori sunt foarte reusite, iar decorurile minunate. Felicitari si multumiri !

  5. Eram curioasa sa vad cat de vechi e blogul tau:1 ian 2015.Si ai deja atatea minunatii postate..Wow!Si esti ..economista?Si faci torturile astea?Din nou wow!Asta inseamna pasiune!Cuvintele mele sant sarace.Pot doar sa iti zic:felicitari!Din suflet!Si mult succes in continuare!

    • Mulțumesc! Blogul s-a născut pe 14 septembrie 2014, dar in 1 ianuarie 2015 am avut timp să mă ocup de el și să scriu despre mine. Mă bucur ca-ți place. Da, e doar pasiune și multă muncă. 🙂

  6. In persoana ta ma vad pe mine.Si eu sunt economist iar aceasta pasiune o am de cand ma stiu dar s-a accentuat in timpul concediului de maternitate. Si eu am curs de cofetar si vreau sa-mi deschid cofetarie cat de curand. Retetele tale imi vor fi sursa de inspiratie in mod sigur. Spor la treaba si sper intr-o colaborare indelungata!
    Corina

  7. Bravo! bravo! si inca odata Bravo!…foarte frumos blogul tau,cu retete foarte bine explicate,oricat de nestiutor esti in ale prajituritului n-are cum sa nu-ti iasa! Felicitari!

Adaugă un comentariu: